Un preparat ideal pentru copii! Rețeta este pentru 20 bucăți, pe care o prepari într-o oră și 30 de minute.
INGREDIENTE
250-300 g piept de pasăre
1/2 morcov
1/2 rădăcină mică de pătrunjel
1 ou
1 legătură verdeață (mărar sau pătrunjel)
Sare după gust
1 lingură ulei pentru uns tava
MOD DE PREPARARE
- Cureți legumele și le fierbi împreună cu pieptul de pasăre.
- Scurgi bine zarzavatul fiert și carnea, le lași la răcit, apoi le dai de două ori prin mașina de tocat.
- Amesteci cu oul bătut, cu sarea și verdeața tăiată mărunt.
- Din pasta obținută modelezi chifteluțe sau baghete de grosimea unui deget, lungi de 6-7 cm, pe care le așezi în tava unsă și le coci în cuptor, stropindu-le din când în când cu apă.
Găsești mai multe rețete de mâncăruri delicioase
în revista #Practic în Bucătărie!
Ediția mai 2025 este acum
în toate magazinele de presă!
Poți procura revista noastră și online,
de pe site-ul publisol.ro,
în ediție digitală sau ediție tipărită.
Sursă foto: arhiva revistei #Practic în Bucătărie, 123rf.com