Home » Mâncăruri » Chifteluțe coapte, din piept de pasăre

Chifteluțe coapte, din piept de pasăre

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 166 vizualizari 2 minute timp estimat

Un preparat ideal pentru copii! Rețeta este  pentru 20 bucăți, pe care o prepari într-o oră și 30 de minute.

INGREDIENTE

250-300 g piept de pasăre
1/2 morcov
1/2 rădăcină mică de pătrunjel
1 ou
1 legătură verdeață (mărar sau pătrunjel)
Sare după gust
1 lingură ulei pentru uns tava

MOD DE PREPARARE

  1. Cureți legumele și le fierbi împreună cu pieptul de pasăre.
  2. Scurgi bine zarzavatul fiert și carnea, le lași la răcit, apoi le dai de două ori prin mașina de tocat.
  3. Amesteci cu oul bătut, cu sarea și verdeața tăiată mărunt.
  4. Din pasta obținută modelezi chifteluțe sau baghete de grosimea unui deget, lungi de 6-7 cm, pe care le așezi în tava unsă și le coci în cuptor, stropindu-le din când în când cu apă.

 

Găsești mai multe rețete de mâncăruri delicioase
în revista #Practic în Bucătărie!
Ediția mai 2025 este acum
în toate magazinele de presă!
Poți procura revista noastră și online,
de pe site-ul publisol.ro,
în ediție digitală sau ediție tipărită.

 


Sursă foto: arhiva revistei #Practic în Bucătărie, 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro