În orice bucătărie există un spațiu destinat depozitării tacâmurilor, în cadrul căruia își au …
Blog
-
-
Roșiile, cunoscute științific sub numele de Solanum lycopersicum, sunt fructe populare cultivate și consumate …
-
După ce am încercat tot felul de tehnici de gătit, concluzia este că bunicii …
- Blog
Dovlecei. Beneficii pentru sănătate, cum îi algi și cum îi poți găti
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 12 minute timp estimatMerită să știi cât mai multe despre dovlecei. Versatili și gustoși, dar și sănătoși, …
- Blog
Congelarea și decongelarea alimentelor în siguranță
Autor: Echipa eCuisineAutor: Echipa eCuisine 15 minute timp estimatCongelarea și decongelarea alimentelor este una dintre cele mai bune metode care previn risipa …
- Blog
Cum gătim sănătos: crud, fiert sau copt?
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 20 minute timp estimatO dietă corectă depinde în foarte mare măsură dacă gătim sănătos sau nu. Dar, …
- Blog
Mierea de brad, caracteristici și beneficii
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 13 minute timp estimatMierea de brad este o delicatesă specială printre tipurile de miere, fiind disponibilă rareori …
- Blog
Mascarpone și ce trebuie să știi despre această brânză versatilă
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 13 minute timp estimatMascarpone este un tip de brânză de origine italiană foarte cremoasă, cu o consistență …
- Blog
Înghețată de casă. Rețete clasice, ca pe vremuri
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 28 minute timp estimatÎnghețata de casă a fost și rămâne unul dintre bucuriile verii. Diferită în ceea …
- BlogSupe și ciorbe
Supa minestrone. Rețete și câteva detalii
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 29 minute timp estimatSupa minestrone este originară din Italia și este preparată doar din legume, la care …