Home » Mâncăruri » Ficat de vițel fript

Ficat de vițel fript

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 11 vizualizari 3 minute timp estimat

O idee inedită pentru grătar: ficat de vițel fript. Rețetă pentru 4 porții. Timp de preparare: 40 de minute.

INGREDIENTE

500 g ficat de vițel
50 g unt
Sare
Piper

MOD DE PREPARARE

  1. Speli ficatul în mai multe ape, îl lași la scurs și îl tai în felii groase de aproximativ 1,5-2 cm.
  2. Presari feliile cu piper, le ungi cu puțin unt topit și le pui pe grătarul încins. Le întorci după 4-5 minute și le ungi din nou cu unt.
  3. Când este gata, scoți feliile de ficat pe un platou, le sărezi după gust și pui deasupra fiecăreia câte o felie de unt. La masă, asortezi preparatul cu garnitura și salata preferate.

SFAT

Puțin maghiran presărat peste feliile de ficat le va da acestora o aromă foarte plăcută.

Atenție: dacă lași ficatul prea mult pe grătar, se întărește și își pierde gustul. Încearcă ficatul astfel: înțeapă-l cu o scobitoare și, dacă nu mai iese sânge, este făcut.

 

Găsești mai multe rețete de mâncăruri delicioase
în revista #Practic în Bucătărie!
Ediția mai 2025 este acum
în toate magazinele de presă!
Poți procura revista noastră și online,
de pe site-ul publisol.ro,
în ediție digitală sau ediție tipărită.

 


Sursă foto: arhiva revistei #Practic în Bucătărie, 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro