Home » Cross Posts » Rețetă din Moldova: Tocinei

Rețetă din Moldova: Tocinei

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 47 vizualizari 2 minute timp estimat

O rețetă din Moldova, cu ingrediente pentru 5 porții. Timp de preparare: 30 de minute.

INGREDIENTE

500 g cartofi
3 ouă
1 felie de pâine
100 ml lapte
5 căței de usturoi
Piper
Sare
2 linguri făină albă

MOD DE PREPARARE

  1. Înmoaie pâinea în lapte. Decojește cartofii, spală-i și dă-i apoi pe răzătoarea cu ochiuri mici.
  2. Adaugă ouăle, pâinea stoarsă, usturoiul curățat și zdrobit, făina, sare și piper după gust. Omogenizează compoziția.
  3. Pune la prăjit câte 1-2 linguri de compoziție și prăjește pe ambele părți turtițe de cartofi, în baia de ulei.
  4. Scoate tocineii cu o paletă, pe șervete absorbante și servește-i alături de salată de roșii sau de o altă salată de sezon.
❤️ Prepară și Frigănele cu piersici
Găsești mai multe sfaturi și rețete
de mâncăruri și deserturi delicioase
în revista #Practic în Bucătărie!
Ediția Noiembrie 2025 este acum
în toate magazinele de presă!
Poți procura revista noastră și online,
de pe site-ul publisol.ro.

 

Sursă foto: arhiva revistei #Practic în Bucătărie, 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro