Home » Promo » Monini: o alegere sănătoasă și savuroasă pentru sărbători delicioase!

Monini: o alegere sănătoasă și savuroasă pentru sărbători delicioase!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 139 vizualizari 3 minute timp estimat

De-a lungul istoriei, uleiul de masline a fost extrem de pretuit pentru calitatile sale. Apreciat de multa vreme pentru gustul sau placut, uleiul de masline se afla astazi in centrul atentiei si pentru calitatile sale curative.

Timp de secole, uleiul de masline este oferit cadou si este primit cu foarte mare bucurie deoarece acesta transforma ingredientele culinare de baza intr-un adevarat tratament. Caracteristicile senzoriale ale uleiului de masline extra virgin sunt in mod particular mai bune datorita obtinerii  directe din fructul maslinului.

De sarbatori totul va fi mai bun si mai gustos cu uleiul de masline extra virgin Monini, chiar si cozonacul!

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine, care pot adăuga rapid și ușor o notă specială pentru orice fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completa:

Monini Classico este uleiul de masline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventa. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizarile in bucatarie : sosuri, fripturi, garnituri.

Monini Delicato cu aroma sa fina si suava, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. In bucatarie este un ideal si versatil dress­ing, fiind utilizat la legume fierte si crude, sosuri, supe, fripturi si salate.

Monini GranFruttato – Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si anti­oxidanti carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor. Este recomandat a fi uti­lizat in stare proaspata pe „bruschetta“, salate, legume fierte.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro