Home » Promo » #FarsăDe1Aprilie: Kiss FM și Rock FM și-au inversat frecvențele, pentru un start de zi pe cât de confuz, pe atât de amuzant!

#FarsăDe1Aprilie: Kiss FM și Rock FM și-au inversat frecvențele, pentru un start de zi pe cât de confuz, pe atât de amuzant!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 124 vizualizari 2 minute timp estimat

„De astăzi, Rock FM emite și pe frecvențele Kiss FM din toată țara!”, a spus Răzvan Exarhu la microfonul DesKiss Dimineața.

Asta în timp ce Corina, Oprișan și Dinu transmiteau „cel mai ascultat matinal din România” pe frecvența Rock FM.

A fost, bineînțeles, o glumă de 1 aprilie în care, timp de o oră, de la 08:00 la 9:00, echipa Morning Glory a făcut schimb de matinale cu echipa DesKiss Dimineața.

Nu s-a întâmplat doar în FM, ci și pe paginile de social media ale matinalelor.

„Când i-am auzit vocea lui Exarhu, am crezut că am greșit radioul”, a scris un fan DesKiss Dimineața. Iar de cealaltă parte, un fan Morning Glory a dat și el replica: „Ca să vezi ce „coincidență”: muzică lejeră la Rock FM fix de 1 aprilie”, pe pagina de Facebook a Rock FM.

La finalul farsei, ambele emisiuni s-au suprapus și s-au auzit simultan pe frecvențele Kiss FM și Rock FM. Cu această ocazie Corina, Oprișan, Dinu și Exarhu au și intrat în direct într-un dialog ce s-a transformat și într-un mic battle DesKiss Dimineața vs. Morning Glory.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro