Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată caldă

Salată caldă

Autor: Echipa eCuisine
1 comentariu 200 vizualizari 4 minute timp estimat

1. Taie ceapa mărunt și călește- o în ulei. Adaugă cartoful tăiat cubuleţe.

2. După ce au prins o crustă crocantă, pune dovlecelul și ardeii grași tăiaţi potrivit de mari.

3. Lasă pe foc să se înăbușe și potrivește gustul de sare și piper.

4. La final, aromatizează salata de legume cu puţin cimbru. Servește salata cât este caldă, stropită cu puţină zeamă de lămâie.

 

Salată caldă cu orez și morcovi

 

Poza principala

salata_calda_mica.jpg

1 dovlecel

2 ardei graşi

1 cartofi

1 ceapa

1 crenguţă de cimbru

2 linguriţe cu zeamă de lămâie

ulei de măsline

sare

 

Pizza vegetariana (de post)

O salată cu ingrediente de post, ușoară și aromată.
Numar de portii
4

1 comentariu

Dieta marocana - Femeia 16 mai 2016 - 6:42 pm

[…] este la ei masa principala. O masa tipica incepe cu o serie de salate reci sau salate calde, urmeaza o portie medie de cuscus cu carne (vita de obicei, oaie mai rar) si legume sau o supa din […]

Raspunde

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro